Herinneringen in beeld: fotoboek 2023

Of ik een fotoboek wou maken, vroeg smartphoto me. Tuurlijk! Al doe ik het nog amper, ik vind dat heel leuk. Het is een ideaal moment om herinneringen op te halen (en vast te stellen hoe snel de tijd gaat).

Ik koos ervoor om een jaarboek te maken, op basis van mijn eindejaarslijstje van 2023. Dat maakte dat ik gericht kon zoeken in mijn foto’s, o.a. naar deze:

  • Leukste starstruck–ontmoeting
  • Hoogtepunt oudste en jongste dochter
  • Beste optreden voor de buikspieren
  • Natste avond met ons vieren
  • Kortste maar grappigste verplaatsing
  • Meest hatelijke Molly-momentje

Tijdens die zoektocht zag ik natuurlijk foto’s van momenten die niet in het lijstje van 2023 stonden. Herinneringen die ik wel in het jaarboek wou. Gelukkig kan je pagina’s blijven toevoegen in het fotoboek.

Het formaat van het jaarboek is Large liggend. Altijd moeilijk om vooraf te kiezen vind ik. Het is ideaal: niet te klein en ligt makkelijk in de hand. Ik koos voor een harde linnen kaft. Kwaliteit is top!

Een fotoboek dat ook bij de dochters in de smaak viel.

Maak jij geregeld fotoboeken?

Ik kreeg dit fotoboek van smartphoto, waarvoor dank! Wat ik hier neerschrijf, is volledig mijn mening. Zij die mij al langer volgen, weten dat ik fan ben van hun producten.

3 reacties Voeg de jouwe toe

Laat gerust een reactie achter hier.