Moeten er nog ijsjes zijn?

Naaien voor tieners, dat komt met duidelijke instructies. Die ik als moeder makkelijk in de wind sla (soms :-)). Zij wou een pyjama met short en top, ik maakte een slaapkleedje.

Ik gebruikte het patroon ISA DRESS van Bel’Etoile, de versie voor tieners en volwassenen. De moeilijkheidsgraad is laag maar voor iemand die weinig naait is dit toch ook een uitdaging. Ik ben blij met het resultaat, al valt het model wat te open aan de nek/hals.

Voor de stof koos ik een mooi retro stofje van Eva Mouton. Heeft er nog iemand zin in die ijsjes van vroeger?

Pyjama’s, en dus ook slaapkleedjes, worden hier al eens vroeg in de avond aangetrokken. Wanneer er nog tijd is om te spelen met Molly. Veel hartjes voor deze foto …

#kleingeluk

Stof: Ice Ice van Eva Mouton
Patroon: ISA DRESS– Bel’Etoile

Laat gerust een reactie achter hier.