As we speak #10

De lente staat voor de deur. Tijd om nog eens een round-up te maken: waar is Anna Helena mee bezig en naar wat kijkt ze allemaal uit?

As we speak is een rubriek waarin ik een stand van zaken opmaak. Over wat ik allemaal uitspook, welke plannen ik maak, zaken waarmee ik worstel, naar welke uitstapjes ik uitkijk …

Luisteren naar

De nieuwe CD van Pink: Trustfall. De laatste jaren ben ik wel fan geworden van haar liedjes. Telkens er een Pink-liedje passeert tijdens een van mijn Spotify-luistersessies, krijgt de volumeknop een draai. Zeg nu zelf: lekker catchy toch deze Trustfall?

Lezen in

Ik heb net Toffee van Sarah Crossan uitgelezen. Het verhaal gaat over hoe een tienermeisje terecht komt bij een demente vrouw en zo haar weg in het leven zoekt. Ik ben fan van de schrijfstijl van Sarah Crossan, die wordt beschreven als vrije poëzie. Super korte hoofdstukken waar je, door de opbouw van woorden en zinnen, veel tussen de regels moet lezen maar ook extra’s meekrijgt. Ik las vorig jaar voor het eerst een boek van haar, Een: Twee levens, twee zussen, één keuze – Sarah Crossen, en was meteen verkocht. Een aanrader dus!

Ik las al 6 boeken in 2023, ik zit op schema! Intussen is het stilaan uitkijken naar het laatste boek van de reeks van De Zeven Zussen: Atlas. Nog 2 maanden geduld! Tel jij ook af?

Kijken naar

Met manlief kijk ik naar de Netflix-serie La Chicas del Cable. Met de dochters is het elke vrijdagavond raden wie de gemaskerde zangers en zangeressen in The Masked Singer zijn. Gelukkig is er nu zondag de start van het 11de seizoen van De Mol. Die serie blijkt toch het TV-hoogtepunt van het jaar!

Plannen maken voor

Dit voorjaar plannen we nog een weekend weg naar Rotterdam, met ons vieren. Ik heb al een reisgids aangeschaft, online research gedaan en tips via vriendinnen verzameld. We gaan weten wat gedaan! Ben jij er al geweest en heb je dé ultieme tip om te doen als gezin? Laat het zeker weten in de reacties!

Het naaien staat hier wat op een lager pitje maar er zijn zeker plannen om wat stuks te naaien voor de jongste dochter haar zomergarderobe.

Heb jij leuke plannen voor de boeg?

2 reacties Voeg de jouwe toe
  1. ooh Cable Girls heb ik ook helemaal uitgekeken al. en ik zit ook met de kinderen iedere week naar De Mol en The Masked Singer te kijken. Zalige gezinsmomentjes eh.

    Rotterdam heeft me nooit goed kunnen bekoren omdat ik er zo de oude gebouwen aan een historische stad wat mis. Daarom vond ik daar toen het zaligste plekje om naar Delfsthaven te wandelen en daar op terrasje aan het water te gaan zitten.

Laat gerust een reactie achter hier.