Laat je inspireren door deze blog(ger)s

Als ik in een old-school vriendenboekje mijn hobby’s zou moeten invullen, dan zou ik zeker “blogs lezen” noteren. Ik vind het fijn om anderen hun verhalen te lezen, om inspiratie te halen uit hun leven, hoe ze opvoeden, tegen het leven aankijken, welke boeken ze lezen of welke recepten bij hen een succes zijn. Door de jaren heen heb ik een vrij lange lijst van blogs opgebouwd. Dankzij de app Bloglovin’ vind ik alle nieuwe berichten van die blogs terug op 1 plek. Super handig! Moet je ook eens proberen :-).

Lees je graag blogs maar heb je moeite het overzicht te behouden? Doe zoals ik en maak een account aan op bloglovin.com: 1 plek waar je alle updates van de blogs die je volgt terugvindt. Makkelijker kan niet!

Vier jaar geleden zette ik hier al eens mijn favoriete blog(ger)s in de bloemen, toen voor de blogchallenge 40 dagen bloggen. Als afsluiter van de Blogboost najaarschallenge doe ik het opnieuw: blog(ger)s in de kijker zetten waarvan ik vind dat je er zeker eens een kijkje moet gaan nemen.

Laat je inspireren door deze blog(ger)s:

 • Fiekefatjerietjes
  Bij Sofie van Fiekfatjsrietjes ga ik al heel lang lezen. Vooral haar berichten over plantaardig koken/bakken (ik krijg altijd goesting om ook aan de slag te gaan) en de boeken die ze leest (onze smaak komt voor een stuk overeen) lees ik het liefst.
 • Le petit requin
  Le petit requin is ook al een oldie. Haaike woont in Zwitserland en blogt regelmatig prachtige foto’s van bergen, sneeuw en bergen met sneeuw. Need i say more? Ze deelt regelmatig een gedicht, beschrijft haar kleine gelukjes en maakt toffe lijstjes.
 • Flavie’s wereldje…
  Op Flavie’s wereldje haal ik inspiratie voor romans. Haar leestempo kan ik niet volgen, maar staat haar review van een boek me aan, dan zet ik die meteen op mijn Goodreads want-to-read-lijstje.
 • Leve lieze
  Bij Lieze lees ik graag over haar dagelijks leven, haar gedachten en haar lijstjes.
 • Khadetjes
  Sarah neemt je mee in de wondere wereld van naaien, patronen aanpassen, mooie stofjes en knopen … je krijgt er altijd een mooi verhaal!

Ik ga ook regelmatig bij deze blogs lezen:

Lees jij nog andere blogs? Heb je nog een goeie tip voor mij? Er is nog plaats op mijn bloglijst :-). Deel ze gerust in de reacties!


Deze blogpost schreef ik naar aanleiding van het achtste en laatste thema (Lang leve de blog(ger)) van de BlogBoost Najaarschallenge. Bij deze bloggers kan je ook lezen.

19 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Zo lief dat ik in je lijstje sta, dankjewel!
  Hier zou blogs lezen ook in zo’n vriendenboek staan :-). Dochterlief heeft er sinds kort eentje, en het zou kunnen dat ik het dus wel heb ingevuld (ja maar mama, jij bent mijn beste vriend dus jij moet ook mijn vriendenboek invullen).

 2. O zo fijn dat ik in jouw lijstje mag staan! De laatste tijd lukt het me iets minder om te schrijven (en nog minder om bij anderen te gaan lezen), maar ik reken er op dat het wel terug komt x

Laat gerust een reactie achter hier.