Het beste wat ik las in 2019 #3

Eind vorig jaar las ik na mijn tweede jaaroverzicht nog enkele boeken. Voor de volledigheid deel ik ze hier en wie weet kan het je wel inspireren.

Ik las in 2019 uiteindelijk 21 boeken. Dat zijn er 4 minder dan mijn topjaar 2018. Niet slecht dus!

Deze boeken las ik nog op het einde van 2019:

  1. Camino – Graeme Simsion
  2. Zoen me tot ik zwicht – Helen Hoang
  3. De geur van groen – Pamela Sharon

Ik heb ze alle drie graag gelezen. Als ik er eentje moet uitpikken is het deze:

Zoen me tot ik zwicht – Helen Hoang

Daten is al moeilijk genoeg – laat staan als je Asperger hebt. Stella, dertig, is briljant in wiskunde maar sociaal onhandig. Haar moeder vindt het hoog tijd dat ze gaat trouwen. Stella heeft geen flauw idee met wie. Ze haat seks; zo genant. Praktijkervaring opdoen dan maar. Met een professional. De charmante escort Michael is bereid Stella de fijne kneepjes bij te brengen, van voorspel tot meer dan de missionarispositie.

The Rosie project meets 50 shades of grey, zo kan ik dit boek het best omschrijven. Voorspelbaar, maar het leest erg vlot, ideaal om te ontspannen. Dit is het eerste boek van een driedelige reeks, ik wacht op de vertaling van nummer 2, The Bride Test.


In 2020 heb ik voorlopig 3 boeken gelezen, waaronder nummer 5 van De Zeven Zussen (nummer 6 staat op mijn leeslijst!). Ik heb als verjaardagscadeau 2 (papieren) boeken gekregen, waaronder de nieuwe van mijn favoriete auteur Isabel Allende, bloemblad van zee. Ik weet wat doen :-). Heb je tips voor boeken die ik absoluut moet lezen? Laat ze achter in de comments hieronder. Merci!

Op zoek naar meer leesinspiratie? Ontdek welke boeken ik graag gelezen heb 2019 (12) en 2018 (12).

In deze post staan affiliate links naar bol.com, wat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij via zo’n link een aankoop doet.

Laat gerust een reactie achter hier.