Van 10 naar 1

Bloggers, die maken al eens gebruik van tags, een lijst van vragen om de blogger in kwestie beter te leren kennen of om over een bepaald thema makkelijker te schrijven. Ik postte er nog nooit eentje, maar deze vond ik zo leuk dat ik hem echt wou gebruiken. Ik las de tag Van 10 naar 1 bij Joni van Hoofdstuk 3, die de tag op haar beurt vond bij Anneke van Mrs. Curly.

10 DINGEN OVER MEZELF

Meisjesmama – Gelukkig getrouwd – Creatief met de handen – Stille waters, diepe gronden – Legt de lag hoog – Winterkind – Bewust in het leven staand  – Kritisch – Gevoelmens – Nostalgisch

9 DINGEN DIE IK LEUK VIND

Reacties op mijn posts lezen – Even getallen – Onverwachte knuffels van de dochters – Woordzoekers en sudoku – Basketten, ook al was dat in een vorig leven – Luisteren naar CD’s in de auto (en stiekem meekelen) – Kookboeken doorbladeren, liefst vol plantaardige recepten – Sneeuw (onder mijn voeten horen kraken) – Verrassingen (zoals kaartjes en kleine attenties)

8 DINGEN DIE IK NIET LEUK VIND

Champignons – Lange nagels – Losse haren – Spannende films en series – Schaatsen – Achterklap – Omkleedhokjes in zwembaden – Hondengeur

7 PLEKKEN WAAR IK GRAAG BEN

De tuin bij mijn ouderlijk huis – Aan de waterlijn in Wenduine – In de keuken – Op de E40 en Brusselse Ring – In de slaapkamer van mijn dochters voor ons slaapritueel – Op mijn werk – Dichtbij mijn man

6 MANIEREN OM MIJN HART TE WINNEN

Eerlijk zijn – Me trakteren op een vegan lunch – Respect tonen – Oprecht luisteren – Een lach en een traan delen – Verjaardagskaartje sturen

5 PLAATSEN/LANDEN WAAR IK (TERUG) HEEN WIL

Canada – Berlijn – De Noordse Fjorden – Tallinn – Chili

4 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN

Bril – Oorbellen – Haarrekkers – Muziek

3 LIEVELINGSLIEDJES (IN WILLEKEURIGE VOLGORDE)

Round here, Counting Crows – Berlin, Bear’s Den – Vanaf nu doe ik alles wat ik wil, Hannelore Bedert

2 WENSEN

Dat mijn geliefden en ik zolang mogelijk gezond mogen blijven. – Dat ik snel weer zelf mijn haar in een staart kan steken.

1 LAATSTE WOORD

#kleingeluk

Nog vragen over wie ik ben? Stel ze gerust hieronder!

— 40 dagen bloggen 2018: 2/40 —

8 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Wauuuw, Hannelore Bedert! Zo fijn dat ik door jou weer aan haar herinnerd wordt. Ten tijde van de Nekka nacht leerde ik haar kennen en wat maakt ze toch mooie liedjes. Ik ga haar gelijk weer even opzoeken. En ik vind deze tag zo leuk, ik ga ‘m ook invullen binnenkort 🙂

Laat gerust een reactie achter hier.