Pin it & make it: leeskussen + An-tasje

Het is al februari en ik heb nog maar 1 x mijn naaimachine gebruikt in het nieuwe jaar. Shame on me! De grote schuldige hiervoor is dit kookboek natuurlijk. Maar zoals ik een paar maanden geleden zei: je moet durven tijd maken voor wat je belangrijk vindt. Nu is dat nog eten, de komende maanden zal dat zeker naaien worden. Zot plan. Denk communiekleren.

Op de tweewekelijkse naaiavond maak ik graag een stuk waarbij ik me niet al te veel moet concentreren. Nee, ik kan dat niet goed: én socializen én precies stikken, én lachen met elkaars kinderen én ingewikkelde patronen volgen. Dus koos ik voor een An-tasje: een gratis patroon van blogster Jace did it. Ik maakte het tasje al een paar keer en het viel telkens in de smaak.

Pin it & Make it - An-tasje
Pin it & Make it - An-tasje

Het past perfect bij het leeskussen dat ik in het najaar vorig jaar maakte. Ook een patroon dat al enkele keren van onder mijn machine rolde. Mede dankzij de goede uitleg van blogster By Eva Maria.

Pin it & Make it - Leeskussen

Pin it & Make it - Leeskussen

Deze combo, leeskussen + An-tasje, maakt wel een leuk verjaardagscadeautje, niet? Vind je dit voldoende of zou je er nog een bon insteken? En zou je kind hiermee blij zijn?

Pin it & Make it - leeskussen + An-tasje

7 reacties Voeg de jouwe toe
  1. #schaterlach Ik hou van zotte plannen! Dat komt ook helemaal goed volgens mij 🙂
    Enne… ik vind dat een mooi cadeau, voor mij hoeft daar geen bon meer bij eigenlijk.

Laat gerust een reactie achter hier.