Snoepjesdoos voor de juf

Ja, ik ben zo iemand die graag een creatief cadeautje geeft aan de juf op het einde van het schooljaar. Ik vind het leuk om iets te bedenken, om inspiratie op te zoeken en om iets te geven dat én bruikbaar én plezant is. Liefst ook met weinig budget want het gaat uiteindelijk toch om de geste hé.

Een avond scrollen op Instagram bracht me bij het volgende idee: een snoepjesdoos met grappige tekst.

Ik ging langs bij Zeeman en vond daar deze doosjes: elk met 3 losse potjes in en met een doorzichtig deksel. Ik mengde de kleuren voor een speels effect. De buitenkant versierden we met stickers uit een van mijn Flow-boeken. in

De inhoud van de potjes vulden we met snoep: spekjes om te bedanken voor het SPEKtaculaire jaar, beertjes omdat het een BÈRE juf is en smarties omdat ze van mijn dochter een SMARTIE hebben gemaakt.

Heerlijk simpel! En perfect om samen met je dochter of zoon te maken.

De gekleurde papiertjes komen uit een blocnote die al zeker 20 jaar in mijn bezit is. Fijn om die ook nog eens te gebruiken!

Geef jij ook een cadeautje aan de juf? Laat me weten wat, ik doe graag inspiratie op voor volgend jaar!

Ik gaf de voorbije jaren al eens zelfgemaakte granola (klik door voor het recept) en tassen die van onder mijn naaimachine rolden.

3 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Echt een leuk idee, de juffen vonden het zeker de max 🙂
    Ik denk dat dat hoer wat moeilijker zou gaan: snoepjes op voordat we bij de school komen.

    XX

  2. Wat een leuke traktatie voor de juf. Volgens mij vinden ze dit soort pakjes een pak leuker dan eentje dat kant en klaar in de winkel werd gekocht. Zeker met de handgeschreven briefjes erbij. Het lijkt me wel een uitdaging om zoiets met je kinderen te maken zonder de helft van de snoepjes zelf te verorberen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.