Natuurlijk verzorging van You Madu: review + kortingscode

Al enkele jaren probeer ik wat meer groen in de badkamer te brengen. Ik heb het dan niet over planten maar over verzorgingsproducten die duurzaam en zoveel mogelijk plantaardig of natuurlijk zijn. Sindsdien is mijn favoriete merk Lush. Ik kies bij hen ook vaak voor producten in een verpakkingsloze-versie waardoor ik minder plastic gebruik in de badkamer. Naast Lush heb ik ook nog wel andere merken in huis, want ja, ik test graag andere producten uit en hou van afwisseling. Toen ik van You Madu de vraag kreeg om een product uit te testen zei ik dus geen neen.

You Madu is een webshop vol natuurlijke producten. De focus ligt op oliën, iets waarmee ik tot nu toe weinig ervaring had. Het kiezen van een product was niet zo eenvoudig want er is veel keuze. Ik wou eerst gaan voor een kleurrijke shampoo bar maar omdat ik zo’n bar al gebruik, koos ik toch voor een olie.

Review castorolie + kortingscode

Castorolie

Ik had er nog nooit van gehoord maar toen ik las dat castorolie goed was om vollere wenkbrauwen te krijgen, wist ik het meteen. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk altijd al een probleemzone geweest. Rare vorm, uitgedund. Dit moest ik gewoon proberen!

Na drie weken lang elke avond enkele druppels castorolie op mijn wenkbrauwen aan te brengen kan ik zeggen dat ze zachter zijn geworden. Voller niet, maar dat had ik wel verwacht. Het is uiteindelijk geen haargroeimiddel hé #schaterlach. Toch ben ik blij dat ik effect voel, dus ik ga dit ritueel ’s avonds zeker blijven doen.

Kortingscode

Wil jij ook graag een olie uitproberen of een ander natuurlijk product dat You Mady aanbiedt? Dan heb ik goed nieuws want met de code ANNELEEN15 krijg je 15% korting op je bestelling (geldig t.e.m. 28/2/21). Het moment om jezelf te verwennen, toch? Veel plezier ermee en laat weten welke product je probeert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.