Gelukjes van de voorbije week #7

Dat het bij deze blog gaat om kleine gelukjes moet ik je niet meer vertellen. Af en toe neem ik de tijd om de gelukjes van 1 week te bundelen in een post, al was dat nu toch bijna 2 jaar geleden. Oeps.

In de rubriek gelukjes van de voorbije week neem ik de tijd om stil te staan bij wat me blij gemaakt heeft de laatste dagen. Ik merk dat door dit bewust te doen, terugkijken naar de goeie dingen, je er langer van geniet. En ze ook meer weet te appreciëren. 

Mijn gelukjes in de week van 21 november 2020:

Ik maakte deze kerstboom van bladerdeeg en chocolade volgens een recept van Côte d-or. Had het zien passeren via advertenties op Instagram en dacht: hoe leuk! Het is echt niet veel werk en bovendien ook lekker. Dochters loved it en ik ook!

Wanneer ik thuiswerk en ’s middags een luchtje ga scheppen in de tuin, loopt Lexie met me mee. Grappig om zien en tegelijk so sweet! We doen een toertje samen en dan is ze weg, gaan loeren naar vogels. Heerlijk die momenten!

Kaartjes krijgen. Dat is nu iets wat ik nooit beu ga worden. En extra punten als ze ook een leuke boodschap bevatten.

Kaartjes sturen. Ook iets wat ik nooit beu ga worden. Zo’n berichtje krijgen van de ontvanger, dat maakt je dag goed hé.

Een cadeau waar je negen maanden op hebt gewacht eindelijk in je handen voelen, ook dat is een klein gelukske. Nu nog een plekje vinden om deze kalender op te hangen.

Heb jij ooit een veld zonnebloemen in november gezien? Ik niet. Ligt hier achter de hoek. Gaan wandelen tijdens de lunchpauze is niet alleen goed voor extra zuurstof, je leert er je buurt mee kennen en komt al eens een verrassing tegen.

Kleine gelukjes zijn wat ze zijn: klein. Maar ze geven kleur aan je dag. En na een lastig weekend waren deze gelukjes meer dan welkom. Er waren er uiteraard nog, maar daarvan is geen beeldmateriaal (misschien best!). #schaterlach

Deze blogpost schreef ik naar aanleiding van het vierde thema (Kleine gelukjes) van de BlogBoost Najaarschallenge. Bij deze bloggers kan je ook lezen.

8 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.