Hoor je de energie?

Iedereen heeft ze, toch? Liedjes die je in de auto / keuken / living / … luidskeel meezingt, die je vol pompen met energie en je zorgen even wegnemen. Even, want na 3 minuten keert de realiteit terug en die is zeker vanavond hard. #stomcorona

Muziek is mijn klein geluk en zal dat altijd blijven. Wanneer ik een dipje heb, zet ik een van de volgende nummers op en dan kan ik er weer eventjes tegen. Er zijn ongetwijfeld nog meer nummers waarvoor ik de volumeknop opendraai maar dit zijn degenen die ik uit mijn hoofd ken #schaterlach.

Zet je geluid aan en brul gerust mee, het kan zo’n deugd doen!

Castle on the hill – Ed Sheehan
Heaven is a place on earth – Belinda Carlisle
Euphoria – Loreen
Walk me home – Pink
Glorious – Natalie Imbruglia
Second lives – Vitalic
Vergeet de tijd – Regi & Camille

Op welke liedjes zing jij graag luidskeel mee?

Deze blogpost schreef ik naar aanleiding van het eerste thema (Positiviteit & energie) van de BlogBoost Najaarschallenge. Bij deze bloggers kan je ook lezen.

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.