4 beelden, 4 dingen #staycation

♥ Dicht bij huis een mooi stukje groen ontdekt. De Kampveld wandeling staat aangeduid als 9,1 km maar het voelde aan als 10+ want we deden er zeker 2,5 uur over. Erg rustig en veel afwisseling in natuur en uitzicht, al is het niet te vergelijken natuurlijk met de bergen van vorig jaar.

4 beelden, 4 dingen #staycation

♥ Ik heb een zwak voor beren sinds ik er eentje spotte 12 jaar geleden in Canada. Wat was ik aangenaam verrast toen ik tijdens onze uitstap in Pairi Daiza het gedeelte van de beren ontdekte. Het was alsof ik bruine beren kon blijven tellen. Ik ben er héél lang blijven staan kijken en volgens mijn dochters heb ik wel honderd foto’s genomen #roloog.

4 beelden, 4 dingen #staycation

♥ Een boottocht in de haven van Nieuwpoort, met de Seastar, deed ons even op vakantie wanen. We zagen zeehonden en telden oneindig veel boten. Een uur zalige ontspanning!

4 beelden, 4 dingen #staycation

♥ Nergens beter dan … thuis. Een ligstoel, een zonnebril en een goed boek: meer is er niet nodig voor een instant vakantiegevoel. Zalige momenten om te koesteren, al duren ze soms niet lang met de dochters in de buurt. Oh, en dat uitzicht, daar kan ik ook naar blijven kijken. Love my garden!

4 beelden, 4 dingen #staycation lezen

Geniet nog van de zomer! #staysafe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.