Gebruik wat je hebt

Vorig jaar was niet echt een productief naaijaar (maar leverde wel een prachtig communiekleed op). Bedoeling is om in 2020 beter te doen. Ik begon, nog voor corona uitbrak, met het aanpakken van mijn (grote) voorraad tricot en french terry. Ik keek rond op mijn naaien – kleren kids bord op Pinterest en zag de ISA dress/sweater staan. Een patroon van Bel’Etoile dat ik op 31 maart 2018 gekocht had maar de voorbije twee jaar links had laten liggen. Ideaal moment om er mee aan de slag te gaan!

Ik koos voor de simpelste versie, zonder colorblocks, in een stofje van See You At Six uit de zomercollectie van 2018. Ik maakte een sweater voor Ines in maat 146 en die zit nog ruim. Mama en dochter blij met het resultaat!

Isa sweater - lange mouwen
Isa sweater - lange mouwen
Isa sweater - lange mouwen

Er ligt al een volgende Isa klaar, deze keer met colorblock en korte mouwen. Zou ik de smaak te pakken hebben?

Stof: Dots – Artic blue van See You At Six
Patroon: Isa – Bel’Etoile

Benieuwd naar wat ik nog gemaakt heb “dankzij” Pinterest? Bekijk mijn andere pin it & make it creaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.