4 beelden, 4 dingen

♥ Sommige noemen het goede voornemens, ik zie het eerder als een impulsieve beslissing. Twee weken geleden besloot ik mijn eetgedrag onder handen te nemen. Een hele uitdaging, en eentje van lange adem, maar ik zie het zitten. Thuis krijg ik ongelooflijk veel steun en dit onverwachte kaartje deed mijn hart smelten. Het is een cliché, maar je kan altijd meer dan je denkt. Focus houden en je doel niet uit het oog verliezen.

Drie jaar geleden begon ik aan de uitdaging van 50 days of Green Happiness. Blijkbaar vind ik januari een goede periode voor een nieuw begin :-).

4 beelden, 4 dingen

♥ Voel jij het ook, dat de dagen langer worden? Ik kwam vorige week buiten op het werk op een uur dat het normaal al donker was en wat zag ik? Licht! Heerlijk vind ik het, deze periode van het jaar, wanneer je merkt dat er verandering in de lucht hangt.

4 beelden, 4 dingen

♥ Januari is traditioneel de maand dat mijn petekind komt nieuwjaren. Keer op keer gezellige avonden/ochtenden met een gouden randje. Ik kreeg twee dopper’s, een beter cadeau had ik niet kunnen krijgen. #merci #duurzamemeter

4 beelden, 4 dingen

♥ Uitwaaien aan zee, ik kan me daar verwonderd over blijven voelen. Dat de zee dichtbij is en dat het me zo’n deugd doet om er te wandelen. Iets dat ik in 2020 van plan ben vaak in te plannen!

4 beelden, 4 dingen

2020 is goed gestart. Laat die nieuwe voordeur maar komen!

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.