Zeg het met foto’s

Hoe fijn die uitstap afgelopen zomer was
Hoe je die ene verjaardag nooit zal vergeten
Hoe hard je die vriendschap apprecieert
Hoe je zo genoten hebt van het uitzicht

Ik maak deel uit van een generatie die – bijna – dagelijks foto’s neemt met de gsm. Omdat we niets willen missen. Omdat we die drang van alles vast te willen leggen niet kunnen weerstaan. En daarna? Wat gebeurt er met die foto’s? Maken we nog wel – genoeg – tijd om ze te bekijken? Om terug te blikken op die belangrijke en toch wel onvergetelijke momenten? Om ze te koesteren en dankbaar te zijn voor #kleingeluk?

Ook ik ben schuldig.
En bij momenten erg gefrustreerd daarover. Ik zou zoveel meer willen doen met mijn foto’s. Maar tijd en keuzes maken, dat blijft iets lastig.

Gelukkig waag ik mij een paar keer per jaar aan afdrukken van foto’s. Dat is dan meestal niet de klassieke fotoprint maar afgeleiden ervan (stickers, kaartjes, koekjesdozen …). Zo maakte ik in de zomer een set van magneten met foto’s van uit de prachtige bergen. Die magneten hangen aan de frigo en zie ik elke dag. Simpel maar geweldig vind ik dat!

Toen ik dus van Smartphoto de vraag kreeg of ik iets wilde testen uit hun gamma, wist ik meteen dat ik ging gaan voor een foto van diezelfde bergen. Het liefst had ik een foto op forex getest, maar dan moesten we boren in de muren en dat wou ik liever niet nu ons huis te koop staat. Ik koos dan voor een houten fotoblok:

Inspiratie kerstcadeau houten fotoblok smartphoto

Mooi toch? Het is niet groot dus past perfect op een kast of een tafeltje. Ik heb het voorlopig op de commode in onze slaapkamer gezet, zodat ik het elke ochtend zeker zie. Want dat uitzicht, dat brengt veel mooie herinneringen naar boven.

Inspiratie kerstcadeau houten fotoblok smartphoto

Zoek je nog een cadeautje voor iemand maar heb je totaal geen inspiratie? Doe dan een foto van een mooie gedeelde herinnering cadeau. Wedden dat de gelukkige verrast en blij zal zijn?

Ik kreeg deze fotoblok van smartphoto waarvoor dank! Wat ik hier neerschrijf, is volledig mijn mening. Zij die mij al langer volgen, weten dat ik fan ben van hun producten.

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.