As we speak #8

Het is hier de voorbije maand wat stilletjes geweest. September was op alle vlak druk: terug school en hobby’s van de kinderen, 3 van de 4 weekends niet thuis (wel om leuke dingen te doen en bij fijne mensen te zijn), huisperikelen en veel drukte op het werk. Of oktober rustiger wordt, daar heb ik mijn twijfels over, maar we beginnen alvast met een weekend thuis en dat gaat zoveel deugd doen.

As we speak is een rubriek waarin ik een stand van zaken opmaak. Over wat ik allemaal uitspook, welke plannen ik maak, zaken waarmee ik worstel, naar welke uitstapjes ik uitkijk …

Luisteren naar: de nieuwe plaat van Tom Helsen. De eerste keer vond ik de liedjes OK, na een paar avonden op repeat was ik er helemaal weg van. Het maakt me nostalgisch, naar de avonden dat ik zijn eerste album zat te beluisteren in mijn kamer, naar de momenten dat ik voel dat ik opkrik van luisteren naar muziek.

Lezen in: de reeks van De zeven zusters. Ik heb van de zomer erg genoten van de eerste twee boeken. Ben bezig in boek 3 maar met de drukte geraak ik niet zo vlot vooruit. Zijn hier nog fans van de reeks?

Plannen maken: in de herfstvakantie ga ik met de meisjes naar Kapitein Winokio luisteren. De verjaardagsfeestjes komen er ook aan (buitenshuis), dus het is tijd om uitnodigingen te versturen. En misschien met manlief naar Laïs gaan. Maar eerst volgende week naar de musical 40-45. En ons huis klaarmaken om te koop te zetten. Tot volgende maand?! #knipoog

ps: ook zoveel regenbogen gezien de laatste tijd?

5 reacties Voeg de jouwe toe
    1. Ik vind dat ze wel uitnodigen om verder te lezen. Wie weet, op een dag wil je misschien toch weten hoe het afloop? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.