Hoera voor durven springen

Introvert
Grijs denker
Twijfelaar
Controlefreak
Nostalgisch

Dit zijn maar een paar eigenschappen van Anna Helena.

Sinds mei dit jaar kan ik daar nog eentje aan toevoegen.
En ik zeg het er alvast bij: eentje dat niet past in het rijtje hierboven.

Impulsief.

In de zin van: risico nemen, durven springen met de ogen toe, het onbekende omarmen. Eens zot doen. Hart laten winnen van verstand.

Oké, ik vertoonde in het verleden al wel eens impulsief gedrag. Maar nu ging het wel over een zeer belangrijke beslissing. Zo eentje die je maar een of twee keer in je leven maakt.

Een huis kopen begot.

De droom was na jaren opgeborgen. En toch. Een speling van het lot?

Zo content dat we gesprongen hebben. Het huis is nu officieel van ons en verhuizen doen we binnen 10 maanden. #aftellen #verhuis2020

De kronkels van het leven … op het moment dat je het minst verwacht, krijg je een dosis #kleingeluk toegeschoven. Heerlijk toch?!

Ps: tips om je woning te verkopen en om succesvol te verhuizen zijn altijd welkom in de comments of via e-mail

7 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Wauw, wat een leuk nieuws! Een goede prijszetting is belangrijk als je wil verkopen. Dus de komende tijd goed in het oog houden wat er allemaal te koop staat in de buurt en hoeveel ze vragen. Dat vond ik een heel handige graadmeter :-). Dat en mooie foto’s (laten) nemen, ik ben zelf zo iemand die de aangeboden huizen zonder foto’s niet eens bekijkt.

 2. Gefeliciteerd! Het is inderdaad een beetje een sprong in het duister zo voor een nieuw huis gaan.
  Ik hoop dat hier veel tips voor een huis verkopen komen, want ik wil dat met het mijne ook binnen afzienbare tijd doen om dan zelf te ‘springen’ voor iets anders.

 3. Proficiat.
  Ik heb nog nooit een eigen huis gehad dus ook geen verkooptips, maar naar verhuistips ben ik ook altijd wel benieuwd want ik ga bouwen dus hopelijk ook in 2020 verhuizen.

 4. Hoeraaaa!!!!! Ik spring even met jullie mee, want ik ben oprecht blij dat jullie vonden wat jullie zochten x.

  Tips; honderden en tegelijk geen; behalve misschien deze (https://www.kodibox.be/nl/verhuisdozen). Verhuisdozen huren, zodat je na afloop geen dozen meer overhebt die je in een hoekje/zolder kunt wegmoffelen waar ze blijven staan. Verder denk ik dat je bij Lilith wellicht nog heel wat verhuistips kunt vinden, want die pakte dat kei georganiseerd aan ;).

 5. Proficiat! Hier geen verkooptips, wegens nog nooit een eigen woning gehad. Voor het verhuizen wel: dozen labelen met een kleurtje naargelang de ruimte waar ze in moeten terechtkomen. Ik maakte een plannetje met die kleuren op dat ik aan de deur plakte, zodat iedereen die met een doos naar binnen liep direct kon checken naar welke kamer hij/zij moest (in dit bericht zie je er een foto van: https://lepetitrequin.com/week-20163536-in-woord-en-beeld/). Niets wereldschokkends, maar wel wreed handig ūüôā

 6. Soms is het gewoon een kwestie van durven en doen. De eeuwige wikker- en weger in me herkent dit. Maar oh hoe zalig is het, eens je die beslissing hebt durven nemen. Herkenbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.