Een tas vol liefde – juffencadeau

Of er na het fameuse communiekleed nog iets van onder mijn naaimachine rolde? Wel ja. Iets kleiner van omvang maar ook gemaakt met liefde.

Ik maakte tasjes uit Zo geknipt: ideaal van grootte voor A4schriften, mappen of notitieblokken. Grief voor juffen dacht ik bij mezelf, toen ik paar weken geleden op zoek ging naar een klein cadeau voor hen. Niet zoveel werk voor mezelf en toch iets handig/nuttig voor hen. Ideaal dus!

Ik dook mijn stoffenkast in (dat klinkt spectaculairder dan het is) en zocht passende combinaties. Het werd een heel oud Soft Cactus-stofje en eentje van de Veritas dat ik heb gekregen in mijn begindagen als naaister.

Een tas vol liefde - cadeau juf

De kindjes gaven het een persoonlijke toets door boven de binnenzak een boodschap te schrijven voor de juf die ze de afgelopen 10 maanden zo graag hebben gezien.

Een tas vol liefde - cadeau juf
Een tas vol liefde - cadeau juf

En dan nu, vakantie!

Twee jaar terug naaide ik ook een cadeautje voor de juf. Wat ik vorig jaar gaf, dat herinner ik me niet meer ūüôā

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.