Het beste uit #40dagenbloggen 2019

De derde editie van de blog challenge 40 dagen bloggen zit er op. Na een toch wel productieve editie in 2017 en 2018 moet ik toevoegen dat het dit jaar niet soeps was. Hoewel.

ELKE DAG IETS POSITIEFS

Net zoals vorig jaar, wou ik dit jaar elke dag van de challenge iets positiefs noteren in mijn bullet journal. 40 dagen lang stilstaan bij het positieve, bij kleine gelukjes, dat was wel fijn eigenlijk. Maar … ik heb het deze editie wel geteld 1 week volgehouden. Ik vergat het een paar dagen, wist dan niet meer wat schrijven over die voorbije dagen, en zo was de goesting helemaal over. Ik focuste me dan liever op mijn weekopdrachten.

ELKE EEK EEN UITDAGING

In plaats van te bloggen over willekeurige onderwerpen, legde ik mezelf weekopdrachten op. Dat ging in het begin heel goed. Zo probeerde ik elke dag wat meer water te drinken op het werk en dat is nu uitgegroeid tot een nieuwe gewoonte. Ik las een week lang elke dag 15 minuten en die focus werkte voor me (De Nachtegaal is intussen uit, een prachtboek!). De leukste opdracht was die van meer attent te zijn en kaartjes te versturen. Ik heb trouwens intussen een kaartje terug gekregen, leuk!

Daarna viel het hier een beetje op zijn gat. Geen inspiratie voor nieuwe uitdagingen, of toch wel maar dan geen tijd om ze uit te voeren. Het was een drukke periode na opdracht 3, het werd vakantie en tussendoor schreeuwden communieplannen om aandacht. Ik heb deze editie zelfs geen tijd gevonden om nieuwe deelnemers te ontdekken. So be it!

Wie weet heb ik iemand van mijn lezers kunnen inspireren met mijn opdrachten … meer moet dat niet zijn!

— 40 dagen bloggen 2019: 5/40 —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.