4 beelden, 4 dingen

4 beelden, 4 dingen - Lush

4 beelden, 4 dingen - Ontspullen

4 beelden, 4 dingen - Antwerpen

4 beelden, 4 dingen - Leesdoel

♥ Ongelooflijk wat een dagje Antwerpen met me deed: van me ongelooflijk oud laten voelen (hállo, hoe jong was ik toen ik de laatste keer in Antwerpen-Centraal stond) tot me een geweldige fijne dag met vriendin E. bezorgen. We gingen lekker (plantaardig) eten bij de broers van julienne en geraakten maar niet weg uit ’t stad leest, een boekenwinkel waar ik niet buiten kon gaan zonder een prachtig dino-boek te kopen voor mijn petekind. Oh, en ik haalde een nieuwe voorraad bij Lush. Zó content van! En oh, de blackfriday-actie van de NMBS was zo een giller! #sorrynosorry #nogeensgoegelachen

♥ Ik volg niets op TV, behalve 1 serie: The Good Doctor. Vrijdagavond laat op VTM maar ik kijk samen met mijn man, uitgesteld. Het is van de makers van House M.D., een van onze favoriete series van vroeger, misschien verklaart dat waarom we elke week uitkijken naar ons tv-momentje samen. Shaun is een autistische chirurg in opleiding en zorgt voor heel wat hilarische situaties, maar tegelijk is het ook heel herkenbaar en meeslepend. Zijn er hier nog fans?

♥ Mijn 24ste gelezen boek dit jaar is een feit. Dat is 3 x mijn leesdoel dat ik begin dit jaar had ingesteld op Goodreads. Ik hoop er nog eentje bij te doen tegen het eind van het jaar. Dat moet lukken hé. Ik kijk erg uit naar Lam, het debuut van Hannelore Bedert. Ik ben fan van haar muziek (mijn dochters ook), dus de lat ligt wat hoger dan bij andere auteurs. Zeker omdat ik al heel wat lovende recensies gelezen heb. Zou ik hem op mijn kerstlijstje zetten of toch nu al kopen… Trouwens, volgende maand geef ik nog een overzicht van de boeken die ik in de tweede helft van dit jaar gelezen heb.

♥ Raar maar waar, de voorbije weken had ik hier en daar een vrije zondag. Wat dan weer zorgde voor wat ik-moet-deze-tijd-nuttig-besteden-stress. Ik slaagde erin om toch wat op te ruimen en te ontspullen, waardoor ik in mijn Facebookgroep wat speelgoed kon verkopen. Ikke blij, anderen blij en in de kast is er nu plaats voor wat Sinterklaas zal brengen. Naar de vele dozen te-kleine-kledij die hier de bureau inpalmen probeer ik al even niet te kijken…

In deze post staat een affiliate link naar bol.com, wat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij via zo’n link een boek aankoopt.

10 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.