Herinneringen aan de zomer van 2003 #liefde

Deze zomer neem ik je mee naar zomers uit de oude doos die ik nooit zal vergeten. Omdat ze goed voor me waren. Omdat ze symbool staan voor #kleingeluk, soms wat groot uitgevallen. En omdat ik als winterkind ook kan genieten van de zomer. Een andere manier dus om Anna Helena beter te leren kennen.

Ik begin met de zomer van 2003. Een zomer in het teken van de liefde. Jawel, dé liefde.

23 jaar was ik toen, met een extra diploma op zak klaar voor het werkenleven en ja, ik was single. Maar niet voor lang. Ik ging een paar keer op date met Steven en het was koekenbak. Soms weet je het gewoon zeker? Of ik was nog te naïef, dat kan ook #schaterlach.

Herinneringen aan de zomer van 2003 #liefde

Die zomer in 2003 gingen we oa. naar het zandsculptuurfestival in Blankenberge. Romantiek ver te zoek maar gelukkig was er nog het strand. Weken later spraken we af op Marktrock in Leuven. Of ja: ik was op Marktrock, pikte nog het concert van K’s Choice mee op de Oude Markt en ging dan richting kot om Steven op te wachten.

Herinneringen aan de zomer van 2003 #liefde
Wie herinnert zich deze affiche nog?

Het valt me nu op dat ik amper foto’s heb van die dates. Ik die toen nochtans overal mijn fototoestel mee naartoe nam. En de smartphone, die bestond toen nog niet…

Op weg naar die dates, of thuis mijmerend op mijn kamer, hoorde ik vaak Summer Jam van The Underdog Project, een van de zomerhits van 2003. Voor mij voor altijd gelinkt aan de zomer waarin ik de liefde van mijn leven vond.

Sinds die zomer van 2003 heb ik al mijn zomers met Steven doorgebracht. Dat er daar een aantal speciallekes hebben tussen gezeten, dat vertel ik je de komende weken!

Heb jij herinneringen aan de zomer van 2003 die je wil delen, bijv. andere zomerhits? Ik hoor ze graag!

4 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Zo leuk voor jullie, Anneleen! En ook zo herkenbaar… Ik leerde Tim een zomer eerder kennen maar die summer jam werd echt grijsgedraaid tijdens onze date- en uitgaansperiode :)! Dat ging jaren mee, in verschillende uitvoeringen en zelfs een winter jam-versie :D! En ook hier weinig foto’s uit die periode maar we lachen ons nog altijd een kriek bij het terugzien ervan ;)! En onze liefde voor elkaar verklaarden we via brieven 😀 (toen Tim als vakantiejob bij de post werkte, vond ik zelfs een hele maand lang iedere dag een briefje in onze brievenbus, zalig was dat) 😘

      1. Ja moet je doen :p! E-mail, daar zijn we ook naar overgeschakeld uiteindelijk en msn :p met zo’n inbel verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.