3 vragen, 3 minuten

Na anderhalf jaar bloggen vind ik dat het tijd is om een mini vragenlijst aan mijn lezers voor te schotelen want 1) Anna Helena is nogal nieuwsgierig van aard en 2) tweerichtingsverkeer is zoveel leuker dan schrijven zonder feedback.

Wat ik van jou wil weten

Wees gerust, ik ga je geen vervelende persoonlijke vragen stellen. Ik ga zelfs niet vragen wie je bent, zodat je volledig vrijuit kan gaan in je antwoorden. Maar nu ook niet overdrijven hé.

Ik ben benieuwd via welk kanaal jij op de hoogte wordt gebracht van elke nieuwe post die ik schrijf. Is dat vooral via sociale media, of e-mail of staat mijn blog tussen de favorieten op je PC en surf je zelf af en toe naar deze plek? Ik vraag het me af. Ook al ben je hier nog niet vaak komen lezen, is het misschien zelfs je eerste keer, elke reactie vind ik waardevol.

Google formulier

Ik heb 3 vragen voor je klaar staan, die je in 3 minuten hebt ingevuld*. Moet lukken, toch?

Eeuwige dankbaarheid bied ik aan in ruil.

Ja, ik wil de mini vragenlijst invullen

3 vragen, 3 minuten

Merci hé!

*invullen kan t.e.m. zondag 18 maart 2018

— 40 dagen bloggen 2018: 6/40 —

BewarenBewaren

BewarenBewaren

11 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.