Tussen de plooien viert zijn eerste blogverjaardag

Voelt er iemand zich geroepen om me in mijn arm te pitsen? Ook al heb ik er de afgelopen weken stiekem naar uitgekeken, nu het zover is, is het moeilijk te vatten. Ik mag een kaarsje uitblazen, om de eerste blogverjaardag van Tussen de plooien te vieren. Zo zot en zo ongelooflijk tof!

Mijn drijfveer

Met een week hart herlas ik mijn eerste blogpost. Ik hoop dat ik je de afgelopen 12 maanden inderdaad heb kunnen inspireren, tot het maken van chocolademousse zonderen eieren, het organiseren van kinderfeestjes bij je thuis, het naaien van shortjes en gekke pennenzakken, en zoveel meer. Elke maand deelde ik een inspirerende quote, omdat ik geloof in – even – stilstaan bij het leven en bij de kleine gelukjes die ons als blinde vlekken omringen.

Inspireren en kleine gelukjes delen, dat is ook de doelstelling voor het tweede blogjaar. Heb er heel veel zin in!

Voorkeuren

Anna Helena houdt van analyseren en lijstjes. Die van het eerste halfjaar heb ik al gedeeld, dus toon ik nu enkel de highlights van de afgelopen zes maanden:

Top 5 van meest gelezen blogposts:

 1. Eerste communie: het feestkleed
 2. Eerste communie: de uitnodiging
 3. Koken uit Deliciously Ella Elke Dag
 4. Feesten met de Tinny dress
 5. Bedankt juf, ze heeft ervan genoten (recept granola)

Naaien en eten, dat wordt hier duidelijk geapprecieerd!

Top 5 van minst gelezen blogposts:

 1. Throwback Thursday
 2. Inspirerende woorden #7
 3. Dankbaar zijn, het mag wat vaker
 4. 3 x lekker hotspots in Sittard (NL)
 5. Smoothie van frambozen, havermout en pecannoten

Allez kom, deze zijn ook de moeite om te lezen hoor! Het smoothierecept moet je écht eens proberen.

Trakteren

Geen verjaardag zonder cadeautjes! Want weet je lieve lezer, zonder jou zou deze blog niet hetzelfde zijn. Ook al kom je hier niet elke keer lezen of laat je geen reactie achter, je verdient een kleine attentie.

Wat zit er in de prijzenpot?

 • Een cadeaubon van Smartphoto t.w.v. € 30 + gratis verzending. Ideaal om dat fotoboek van de voorbije vakantie te maken!

  Eerste blogverjaardag - bon smartphoto
  Al jaren fan van de fotoboeken van Smartphoto!
 • Het boekje “Elke dag een beetje geluk” van uitgeverij Deltas. Toepasselijker kan haast niet! Eerste blogverjaardag - boekje deltas

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter op deze post en vertel me waarom jij hier graag komt lezen, of over welke thema’s ik meer moet schrijven of waarom jij dit pakket graag wil winnen. Aan jou de keuze!

Ben je nog geen fan van mijn Facebookpagina? Like ze en kleur mijn dag. Een extra kans op de prijzenpot zit er helaas niet in #schaterlach

Deelnemen is mogelijk tot woensdag 6 september 2017 13u. Winnaar wordt bekendgemaakt op de blog.

Succes en bedankt voor het afgelopen jaar!

25 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Dikke knuffel voor de jarige. Met lotto en tombola en wedstrijden allerhande heb ik doorgaans geen geluk. Ik laat de kans aan anderen. Al vind ik de titel van je blog echt knap gevonden (slijm slijm) en ben ik momenteel helemaal into Smartphoto. 😉

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik volg je nog niet zo lang maar ik kom hier graag lezen omdat ik vind dat je een leuke schrijfstijl hebt en meestal over herkenbare zaken schrijft.

 3. Is het toegestaan dat familie deelneemt ;)? Of worden er namen getrokken? Anders heb ik hier ook nog 2 paar onschuldige kinderhanden in de aanbieding :p! Ik ben fan van het eerste uur… Ik lees zeker niet al jouw blogposts (sorry daarvoor) maar hier en daar pik ik er eentje uit en die lees ik dan met mijn volle aandacht. Idd hele vlotte schrijfstijl en herkenbare situaties die ook ik, in mijn zoektocht naar een balans in ons leven, ervaar! En de ideetjes voor het communiefeest komen volgend jaar zeker van pas! Volgende week staat er een uitstapje naar de bib gepland..iedere zomer genoot ik zo hard van het lezen van boeken aan het zwembad, in de hotelkamer, op de wc,terug thuis,… Ik kon maar niet stoppen (de meisjes waren er toen nog niet). En iedere keer nam ik mezelf voor om dat ook gedurende het jaar te blijven doen… Helaas ik hield het nooit vol maar na jouw blogpost is het voornemen er weer 😉 Dus merci daarvoor! Groetjes en tot heel snel 😉

  1. Familie is toegelaten 🙂 En geen sorry voor niet alles te lezen hoor! Blij dat ik je voornemen om terug te lezen heb aangewakkerd. Tips voor romans zijn welkom 😊

 4. Aha! Ik zal eens kort en bondig vertellen waarom ik jouw schrijfsels graag lees… omdat we heel erg lijken op elkaar, ik veel van mij en mijn leven in jou herken, we beiden gebeten zijn door communicatie, en jij schrijft over wat jou drijft…wat mij ook drijft of zou moeten drijven. En omdat je geweldig goed schrijft😊

 5. Gefeliciteerd! Ik heb je blog nog maar een aantal dagen geleden ontdekt, je blog sprak me aan dus ik volg hem. Wat ik het liefste lees dat weet ik nog niet 🙂 Maar ik doe wel graag mee, als dat mag.

 6. Oh kijk, het fijnste aan bloggen is dat je schrijft over wat jou raakt, dus ik ga hier écht geen onderwerpen aanreiken, ik wacht vrolijk op wat op me af komt. Ik lees quasi alles maar naaisels, dat is uiteraard mijn eerste liefde 😉

  Oh, en smartphoto’en, dat moet ik dringend eens doen. Ik heb al een schone collectie staan maar ik stopte er precies mee in een of ander veraf gelegen jaar-des-lieven-heren #schaterlach

 7. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik ben het eens met bovenstaande: gewoon schrijven waar je zin in hebt!
  En ook hier smartphotofan van het eerste uur, dus zo’n cadeau is altijd leuk!

 8. Eerst en vooral: een dikke proficiat met uw eerste blogverjaardag! Doe zo verder!

  Ik vind het moeilijk om u thema’s op te leggen, want al bij al moet u zélf kunnen beslissen waar u over wil schrijven, u moet gewoon doen wat u graag wil over schrijven :-).

  Ik kom hier wel graag eens piepen omdat ik het enerzijds – in het algemeen – altijd fascinerend vind aan een blogger dat iemand met heel veel zin en een passie over talrijke thema’s kan schrijven en de buitenwereld hier telkens over wil laten kennismaken, en anderzijds omdat ik hier toch wat inspiratie uitput en kennis heb gemaakt met een aantal dingen! Altijd fijn zo om dingen te ontdekken via een blog!
  En om op je laatste vraag ook een antwoord te geven: wie wil dit nu niet winnen? Een fotoboek is altijd fijn om de meest dierbare, leuke, favoriete herinneringen te kunnen blijven koesteren. Het ander boekje ken ik persoonlijk (nog) niet, dus het zou een eerste kennismaking zijn met het boek 🙂 Benieuwd!

 9. Gefeliciteerd!! 🎂🎉🎊.
  De naaiprojectjes vind ik erg leuk! Tips om kinderen te entertainen en knutselwerkjes zijn altijd Welkom.

  Groetjes
  Nicole

 10. Beste Anna Helena, Een berichtje van een stiekeme lezer, eentje die bij toeval op je blog terecht is gekomen op zoek naar inspiratie voor een kinderfeestje en dan aangenaam verrast is gaan verder kijken. Ik vind je blog uitzonderlijk, omdat je zo echt en puur schrijft, omdat je vanuit je gevoel lijkt te kijken naar de dingen, omdat je zo bewust in het leven lijkt te staan. Er zijn vele blogs, inspirerende, boeiende, grappige, maar de jouwe is gewoon de meest authentieke en zuivere, en daarom voor mij ook de mooiste. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag, doe er nog maar vele jaren bij! Vele groeten, Elke

 11. Vooreerst proficiat!! Toegegeven, ik lees niet al je blogposts, maar ben altijd benieuwd naar receptjes die je uittest! Want dat lees ik eigenlijk het liefst op blogs en dat zou ik ook graag nog meer lezen!
  Groetjes,
  Debbie

 12. Zo leuk! Jouw blog verjaart en wij krijgen de cadeautjes!! 🙂 🙂 Super!!
  Ik hou van de persoonlijke stijl van je blog en laat me graag verrassen door je artikels. Ik ben ook via via bij je terechtgekomen en heb het me nog niet beklaagd! 😉

 13. Natuurlijk te laat voor de wedstrijd… zo ken ik mezelf 🙂
  Al een jaartje aan het bloggen ondertussen, en ik al een jaartje aan het volgen. De ene maand al wat consequenter dan de andere, maar dan haal ik alles binge-gewijs weer in. En vooral jaloers op je naai-verwezenlijkingen en je versiersels en ideeën. Trouwens, je minst gelezen blogs heb ik ook gelezen hoor.
  Op naar nog een jaartje en bij het 5-jarig jubeleum zal ik meedingen naar de prijzenpot.
  Kiss

 14. Van harte proficiat met je eerste blogverjaardag! Je blog is er eentje die – inderdaad – heel inspirerend werkt. Doe zo verder! Op naar de volgende blogverjaardag 😉

 15. Nog een late gelukkige blogverjaardag! Ondertussen is dat blogkindje alweer een maandje ouder… 🙂
  Blij te lezen dat je zo graag blogt, want ik kom hier heel graag lezen (ook al is het dan soms met wat vertraging 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.