En de winnaar is …

De eerste keer een wedstrijd lanceren, dat brengt toch wel wat (gezonde) spanning teweeg: wie gaat er reageren, gaan ze met veel zijn, vinden ze de prijs wel leuk, … Elke keer er een reactie binnenkwam, maakte mijn hart een sprongetje. Ik weet dat reageren niet evident is, dus wanneer iemand de tijd neemt om het wel te doen, dan is dit een klein gelukje. Ik was blij reacties te lezen van de harde kern, maar ik was mogelijk nog blijer om reacties binnen te krijgen van lezers die zich voordien nog niet kenbaar hadden gemaakt. Dank je wel hiervoor!

Vaak bleef ik na het lezen van de reacties achter met rode kaken. Zoveel lof, dat had ik niet verwacht. Ook al hebben jullie misschien hier en daar wat overdreven, met het oog op het prijzenpakket, niet? #schaterlach

Een kleine bloemlezing:

Ik lees graag mee omdat je gewoon schrijft waar je zin in hebt, niet te afgemeten, heel natuurlijk … Daar hou ik van! – Jo-Lynn

Ik vind je blog uitzonderlijk, omdat je zo echt en puur schrijft, omdat je vanuit je gevoel lijkt te kijken naar de dingen, omdat je zo bewust in het leven lijkt te staan. Er zijn vele blogs, inspirerende, boeiende, grappige, maar de jouwe is gewoon de meest authentieke en zuivere, en daarom voor mij ook de mooiste. – Elke

Een schouderklopje van tijd tot tijd, dat kan deugd doen!

Winnaar give-away

Bij een wedstrijd hoort uiteraard een winnaar, dus ging ik aan de slag met het noteren van de namen van de deelnemers op papiertjes (hobbypapier van Flying Tiger, zooo mooi!). Die deed ik in een potje en ik liet elk kind 1 papiertje trekken. Anders ambras in de klas. Zonder ze te openen, deed ik ze in een ander potje en trok ik de winnaar.

Winnaar bon + boekje

De bon van Smartphoto t.w.v. € 30 + het boekje over geluk gaan naar: Anna Berg.

Proficiat Anna! Ik stuur je alles binnenkort op. Veel plezier ermee!

Winnaar bon + boekje

8 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Hm, nee, ik heb niet overdreven met het oog op het prijzenpakket, ik meende elk woord dat ik schreef, maar ik had het misschien wat vroeger moeten schrijven, voor er iets te winnen viel… Maar bij deze doe ik de moeite om nog eens een reactie achter te laten, en nu valt er niets te winnen. Neem al die complimenten nu maar aan, je hebt ze meer dan verdiend!

  2. O, wat geweldig.Eerst dat lieve kaartje en nu nog de Smartphoto bon. Ik ben er heel blij mee en heb ook al een thema uitgekozen: ons eerste kleinkindje dat nu elke dag geboren kan worden. 🙂 Heel erg bedankt!

    1. Dank aan de onschuldige kinderhanden! En een fotoboek van het eerste kleinkind, dat moet wel heel speciaal zijn. #eenheelgrootkleingeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.