As we speak #3

As we speak is een rubriek waarin ik een stand van zaken opmaak. Over wat ik allemaal uitspook, welke plannen ik maak, zaken waarmee ik worstel, naar welke uitstapjes ik uitkijk, …

Nagenieten van: de presentatie die ik gaf aan de collega’s van manlief, over mijn blog en nieuwe eetgewoontes. Vooraf had ik wat mijn twijfels, of mijn uiteenzetting hen wel voldoende zou boeien, of de hapjes in de smaak zouden vallen. En of ik daar vooraan geen mal figuur zou slaan, want ik heb het zo niet met voor een publiek staan praten. Maar kijk, al die twijfels waren ongegrond. Van de 7 soorten proevertjes bleef er niet veel meer over, ik kreeg interessante vragen en had mijn zenuwen onder controle. Of ik ze allemaal bekeerd heb naar het veganisme? Tuurlijk niet, en dat was ook de bedoeling niet. Inspireren, daar ging het om, en dat is wel gelukt, afgaande op de reacties. Dus ja, toch wel mission accomplished! Check zeker de foto’s op mijn Facebookpagina en ontdek welke heerlijke hapjes ik heb geserveerd.

As we speak #3 - Presentatie

Wachten op: afkoeling. Ja, ik ben zo eentje die zeurt omdat het te warm weer is. Geef mij zon en 25°C, dan ben ik content. Alles meer dan dat hoeft niet voor mij. Dus please, mogen we hier een klein beetje regen krijgen ja?

Inspiratie zoeken voor: een cadeautje voor de juffen. Ik had me altijd voorgenomen om dit niet te doen want hé, die mensen doen ook maar gewoon hun job. En toch, ik probeer elk jaar iets kleins maar leuks te geven. Op Pinterest vind je altijd wel iets van inspiratie. In mijn Bedankt juf-bord staan enkele originele ideeën voor moest je in hetzelfde schuitje zitten als ik. Volgende week laat ik zien wat mijn keuze is geworden voor dit jaar.

As we speak #3 - Inspiratie juffencadeau

Uitkijken naar: de Perfect?-blogchallenge van Miss Pixie voor tijdens de zomermaanden. Omdat er in de media en in boeken zoveel verschillende manieren worden beschreven om het ideale en perfecte leven te bekomen, gaan bloggers de uitdaging aan om er enkele van uit te proberen. Meedoen kan ook zonder blog maar dan via Instagram/YouTube. Ik ben alvast heel erg benieuwd welke challenges er gekozen worden. Ook nieuwsgierig of wil je mee stemmen? Rep je naar de blog van Miss Pixie.

As we speak #3 - Blogchallenge Miss Pixies

Bekomen van: een ritje op Heidi The Ride in Plopsaland De Panne. Ik was zo gek om gisteren, bij temperaturen boven de 30°C, met de kids naar een pretpark te gaan. We hadden het hen beloofd toen er nog geen sprake was van hittegolven aan de Kust, dus ja, wij vol geladen met drank, petjes, zonnebrillen, T-shirts met korte mouwen en zonnecrème naar daar. De oudste wilde ontzettend graag met mij op de nieuwste attractie. Maar Anna Helena is geen held in rollercoasters. Iets met niet graag de controle uit handen geven aan een elektrisch aangestuurd bakske. Ik gaf toe, op voorwaarde dat we niet op de eerste rij zaten. Oké dan mama. 

Het verdict? Het gaat zo snel dat je geen tijd hebt om te bekomen van die eerste hoogteval en bochten en bergjes. Met geen enkele andere attractie te vergelijken. En omdat er niemand stond aan te schuiven, mochten we nog een keertje. Kind blij, ik blij (omdat ik gedurfd had en het niet echt heel erg vond). De volgende keer is het vanop de eerste rij hé mama. We shall see …

Durfde jij Heide The Ride al aan? Of anders gezegd … zitten er hier waaghalzen tussen mijn lezers?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Zenuwen ? Nkks van gemerkt hoor, was alsof je dat al jaren deed !
    En die challenge, wel dat lijkt me leuk om te volgen 😄

  2. Helemaal geen waaghals hier, en mijn man ook niet. Hopelijk onze dochter ook niet later, anders zitten we met een probleem :-).
    Super, van je presentatie. Inspireren met proevertjes, zo werkt het ’t beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.