As we speak #2

As we speak is een rubriek waarin ik een stand van zaken opmaak. Over wat ik allemaal uitspook, welke plannen ik maak, zaken waarmee ik worstel, naar welke uitstapjes ik uitkijk, …

Aftellen naar: het communiefeest van de oudste dochter. De weersvoorspellingen zien er ok uit. Dat het geen 25 graden wordt zoals vandaag vind ik helemaal niet erg. De belangrijkste zaken zijn in orde. Het feestkleed* moet nog gestreken worden, mijn befaamde chocoladetaart met peren moet nog gebakken worden (x 3) en schoenen inlopen, dat ook. Vorige vrijdag zijn de bedankjes en versieringen toegekomen die ik besteld had, ruim op tijd!, en ik ben er heel erg tevreden over. Nog even wachten om het resultaat te tonen!

As we speak #2 - Tadaaz

Genieten van: twee daagjes zon, vitamine D, gezellig lunchke met een ex-collega en wat lekkers. Meer moet dat soms echt niet zijn.

As we speak #2 - Genieten

Ja, dat ijsje is plantaardig. Zomaar te koop in bijvoorbeeld de Colruyt. Enkel iets aan te merken op de grootte van de frisco. Wat denk je zelf? 

Voorbereiden van: een presentatie over mijn (nieuwe) eetgewoontes voor de collega’s van manlief. In een van de hoogste torens van Gent mag ik vertellen over waarom ik kies voor plantaardig eten, hoe het mij lukt om dit vol te houden en welke tips ik heb om ook die ommezwaai (al dan niet) te maken. Met proevertjes erbij, dus dat wordt nog wel de grootste uitdaging. Koken voor 2 personen is geen probleem, maar voor een grote groep? Ik heb nog wat research te doen! Maar hoe cool is dit, ik die een presentatie mag doen over mijn manier van eten?!

Stilaan dromen over: het concert van Tom McRae deze zomer (september is ook nog zomer). Waar ik in as we speak #1 nog schreef over een gemiste kans, heb ik nu tickets beet voor zijn concert in Brussel. Beetje slechte timing die zondag, maar hé, je moet er iets voor over hebben, voor die oude idolen.

Uitkijken naar: de lancering van een nieuw patroon in naailand: skip the rope van Mind The Whale en Khadetjes. Ik was een van de gelukkigen om het patroon te testen en het moet gezegd: het is een pareltje. Meer mag ik nog niet kwijt. Voorlopig. Mijn verslag heb je nog te goed. Hou deze pagina in de gaten voor de lancering!

As we speak #2 - Skip the rope

En als je me nu wilt excuseren, ik heb nog wat vaasjes te versieren.

As we speak #2 - vaasjes

* Benieuwd naar het feestkleed? Check nu zondag de blog!

9 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Hahaha, ik dacht eraan toen ik je onze ijsjes aanbood, dat die niet vegan waren ;). Maar hé, mijn frank viel al #jemoetergensbeginnen. En dat uitkijken naar, hoe dat mijn hart deed springen zeg ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.