Throwback Thursday

Leg jij nog wel eens een CD op? Zo eentje uit de goede oude tijd? Ik veel te weinig. Maar zo af en toe, wanneer ik alleen thuis ben, kies ik er eentje uit een van mijn twee CD-torens en dan is het puur genieten. En blijkbaar is die oude muziek heel productief tijdens naaimomenten.

Dus ik dacht: ik zet hier een paar liedjes uit die CD’s in de kijker. En ik maakte een Throwback Thursday-lijstje* aan op Spotify (jammer dat niet alle albums daarop te vinden zijn).

Enjoy!

* Work in progress, dus ik voeg er de komende weken zeker nog wat albums aan toe. Suggesties zijn welkom!

8 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Jaaa! One Headlight! Ik wist niet dat nog iemand dat zo’n mooi liedje vond! Ryan Adams, top! Buffalo Tom? The Walkabouts, The light will stay on? Across a wire van Counting Crows? Pearl Jam?

      1. Mooie ode aan de Couting Crows en vooral aan muzikale vrienden. Heerlijk als je muziek kan delen. Uit die tijd voor mij ook het begin van mijn liefde voor dEUS (nog steeds) en Rdiohead (beetje voorbij). De eerste CD’s van Tom Helsen had ik ook 🙂

  2. Ik doe het ook niet zo vaak meer. Aangezien de hometrainer en mijn oude muziekinstallatie bijna naast mekaar staan sprak ik een tijdje geleden met mezelf af dat als ik weer wat vaker zou fietsen ik dan ondertussen nog eens naar één van mijn oude CD’s mocht luisteren. Ik heb gemerkt dat de best of CD van Doe Maar en Blue Sky Mining van Midnight Oil tot nu toe het best geschikt zijn om wat tempo in mijn fietsen te houden :-).

  3. Hmm Stereophonics ken ik eigenlijk enkel van hun hitjes. Gisteren stond jouw lijst op 🙂 Nu hoorde ik net Portishead op de radio en ik moest terug aan deze blogpost denken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.