Nieuw op de playlist

Wat Pinterest doet met mijn creatief brein, dat doet Spotify met mijn muzikaal hart. In het nieuwe jaar doe ik gewoon verder met pareltjes te ontdekken en deze bij te houden op een playlist. Na 1 maand staat Ontdekt in 2017 al aardig vol. Dus ik dacht: ik deel een aantal nummers op de blog. Misschien dat ze jou wel weten te raken.

Het zijn vaak nummers die nooit zijn uitgebracht op single. En dus bestaat er geen videoclip van. Toch geen official one. Ik heb dus de “beste” versies uitgekozen.

Castro – Automatic

En naar hun nummer Diamond dreams moet je ook even luisteren. Denk aan zomer en vakantie…

Donovan Woods – What they mean

Haux – Homegrown

Charlie Brennan – Let me be

The Ballroom Thieves – Bees

Zit er iets tussen dat je mooi vindt? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.