Inspirerende woorden #4

Op een dag zoals vandaag is er geen gebrek aan wijze woorden en veelbelovende voornemens. Zoek je er nog eentje? Vijf minuten Pinteresten en klaar is kees!

In het nieuwe jaar nemen we het beste van 2016 mee, zoals elke maand een inspirerende quote.

Een van de belangrijkste lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb, is tijdig rust voor mezelf nemen. Zodat de batterijen kunnen ontladen en opnieuw opladen. Dat leren toegeven ook, aan mezelf, aan mijn man, aan mijn familie en vrienden. Je daar niet stom en schuldig over voelen. Luisteren naar jezelf: het klinkt zo eenvoudig maar het is verdomd moeilijk vind ik.

Daarom deze wens voor jou: voorzie in 2017 genoeg momenten voor jezelf, om tot rust te komen en op te laden. Je omgeving zal je dankbaar zijn.

quote laad me met rust

Mijn favoriet rustmoment is staren in de zee … of mensen spotten op een terrasje … of fietsen naar het bos … of in de auto meebrullen met Counting Crows … of …

Wat is jouw ideaal rustmoment?

10 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Ik heb volgens mij niet echt een ideaal rustmoment… De enige waar ik op kan komen is als ik ’s avonds in bed lig. Tussen studie/werk/vriendje/hobbies/familie door kom ik niet echt aan rust toe haha. Misschien toch dit jaar maar eens proberen wat rustmomenten te creëren!

  2. <3
    Ik vind rust in opruimen, een boek lezen, een wandeling of enkele uren in de keuken staan. Een heerlijke warme douche kan ook al tellen, en dan liefst ongestoord zonder huilende baby 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.