Bloggers for Life #3: wanyama’ke

Als je dacht dat je het beste van Bloggers for Life 2016 al gezien had: Sarah bewaarde nog een pareltje voor het einde. Elk kind kan wel een pennenzak gebruiken, want stiften of kleurpotloden in huis, die slingeren vaak overal rond. Ze gaf er haar eigen ludieke twist aan: een pennenzak in de vorm van een diertje. Het patroon kreeg de exotische naam: Wanyama’kes.

wanyamakes - bloggers for life

Ik koos voor een eenvoudige versie: 1) appliceren is mij vreemd, ik wil dat eerst wat oefenen, 2) na de 2 feestjurken wilden mijn hersenen wat rust (ik had al moeite met deze handleiding).  De krokodil en de poes zet ik wel op mijn to-do lijstje!

Ik sloeg de raad over de versteviging onbewust in de wind en ging toch aan de slag met de H640. Misschien maakt dat de pennenzak inderdaad net een tikkeltje te dik. Verder niets dan lof over dit patroon: dat de rits langs achter zit, of langs voor, vind ik geniaal. Lijkt me ook een ideaal zakje voor wat vrouwendingen in te stoppen (als je op stap bent met een grote sacoche).

wanyamakes - bloggers for life

wanyamakes - bloggers for life

Rondjes naaien is nog steeds niet mijn favoriet, maar hé, het tweede oog was toch al een stuk beter hé. Toen ik aan de jongste vroeg: “wat herken je hier in”, zei ze: “een uil… en een 8”. Ze is slimmer dan ze doet uitschijnen.

De sew-along is ten einde, vandaag maandag start de veiling #bfl2016. Daar zitten heel wat prachtige stuks bij, neem alvast een kijkje, en waag vanaf volgende week je kans. Voor amper € 2 steun je hiermee de VZW Altijd Vrouw.

Benieuwd naar mijn vorige naaisels voor bfl2016? #1 knuffeldoekje#2 vreet-z’-opper

4 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Die prachtige foto hier vanboven geeft me steevast een geweldig warm gevoel… de lieve woorden evenzeer! Ik vind dat je het er ongelooflijk goed vanaf gebracht hebt!
    –nu nog eentje voor de jongedames? #schaterlach–
    In ieder geval dank je wel voor alle bfl naaisels ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.