Mijn 3 favoriete Spotify-playlists

Dat muziek een van mijn redders in nood is, dat wisten jullie al. En zij die me persoonlijk kennen, weten ongetwijfeld wie mijn favoriete groep is. Niet zeggen! Ik laat de anderen hierover nog even in het ongewisse want volgende maand zet ik die groep in de kijker, voor een specialleke.

Ik wil jullie wel al een blik gunnen in mijn muzieksmaak. Ik sta open voor veel genres, zolang het niet te extreem schreeuwerig of geboekeboenk is. Maar mijn lievelingsgenre is, tja hoe zou ik het omschrijven, rustige rock met singer-songwriter invloeden. Muziek die me doet dromen, tot rust brengt. Het zijn vaak simpele liedjes, maar toch raken ze me. I’m just an ordinary girl.

Ik hou er ook van om nieuwe artiesten te ontdekken. Spotify is daar geweldig in: dankzij hun gamma aan playlists gaat er een hele nieuwe muziekwereld voor je open. Zeker uitproberen!

Het afgelopen jaar heb ik veel naar mijn genre geluisterd, en veel nieuw moois ontdekt. Dank je Spotify! 

Dit zijn mijn 3 favoriete Spotify-playlists van het moment:

1. Discover Weekly

2. Afternoon Acoustic

3. Your Favorite Coffeehouse

Hoor ik pareltjes in deze lijsten of wil ik meer horen van een bepaalde artiest? Dan sla ik ze op in een aparte playlist. En het is uit deze playlist dat ik een selectie heb gemaakt voor jullie. Liedjes die ik de afgelopen maanden heb ontdekt en die me om een af andere reden hebben geraakt. Of het blijvers zijn? Vraag me dat in 2017 nog eens.

Benieuwd naar mijn selectie? Dit is de playlist:

Ontdekt in 2016

Ik ben benieuwd of deze muziek jullie kan bekoren. Tips voor gelijkaardige playlists zijn welkom!

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.