Bloggers for Life #2: vreet-z’-opper

Ik beken: ik had nog nooit van een vreet-z’-opper gehoord. Ook niet van een zorgenvriendje. Zit je kind met een bezorgdheid die hij/zij niet kwijt kan? Schrijf het op en steek het in de mond van de knuffel. Een geweldig concept! En ideaal voor de sew-along van bloggers for life 2016. Zij maakte een ongelooflijk tof patroon voor zo’n vreet-z’-opper. Ze voorzag zoveel opties dat elk gemaakte knuffel een uniek exemplaar is. En ideaal voor beginnende naaisters!

Ik koos voor vrolijke stoffen en zachtheid. De afwerking is niet perfect en ik vind dat goed. Het voornaamste is dat de vreet-z’-opper zijn werk doet, toch?

Zeg eens dag tegen mijn vriendje:

vreet-z'-opper

Het slapend oogje zag ik bij andere vreet-z’-oppers passeren en wou ik graag ook uitproberen.

vreet-z'-opper

Eerste keer dat ik werkte met vilt, dat zie je wel.

vreet-z'-opper

Ik wou nog een konijnenstaartje toevoegen maar ik zag niet hoe.

vreet-z'-opper

Ik hoop dat mijn vriend hier een kindje kan helpen. Het gaat je goed!

Zij die #bfl2016 volgen, weten dat de 2de opdracht het naaien van een toiletzak was. Ik heb dus eentje overgeslagen. Oeps. Maar zij die me volgen op Facebook, weten dat ik het de laatste weken nogal druk heb gehad met prinssessenfeestjes voor te bereiden. En kleedjes voor die prinsessen. Misschien naai ik de toiletzak nog. Eerst afwachten wat opdracht nummer 4 wordt…

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.