Bloggers for Life #1: knuffeldoekje

Ten voordele van Music for Life zijn er in het Vlaamse blogland 2 initiatieven: een veiling en een sew-along. Ik doe mee aan die laatste. Het goede doel waarvoor we naaien is de afdeling kinderoncologie van het UZ Gent. Aan de hand van 4 makkelijke patronen naaien we allerlei cadeautjes voor de baby’s, kids en tieners die daar een moeilijke weg afleggen.

Meer info over Bloggers for Life vind je bij organisatrices Sarah en Annelies. Great job ladies!

Waarom ik meedoe
Geven maakt blij. In de eerste plaats die kinderen en hun ouders, in wiens plaats je niet wil staan. Een glimlach op hun gezicht voor het onverwachte cadeautje dat hun dag kleur geeft. Maar het maakt ook mij, als gever, blij. Omdat ik gezorgd heb voor die glimlach. Omdat ik iets bijgeleerd heb en daar voldoening uithaal. Ook al zijn het makkelijke patronen. Omdat ik nieuwe contacten en inspiratie opdoe.

Geven zorgt voor positieve vibes. Spread the word.

Eerste opdracht
Ik was heel hard benieuwd naar het eerste patroon. Op maat van mijn capaciteiten? Het bleek een knuffeldoekje voor baby’s te zijn, volgens een patroon van KhadetjesOké, dat mag geen probleem zijn. Ik naaide op een avond twee stuks. Het moeilijkste was, zoals vaak, de stofkeuze.

Voorkant:

knuffeldoekje_voorkant

Achterkant:

knuffeldoekje_achterkant

Ik denk dat ik het patroon binnenkort nog eens bovenhaal, wanneer het petekind van mijn man wordt geboren.

Op naar patroon n° 2!

4 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Hier werden die tutdoekjes behoorlijk versleten, dus ik zou het zeker bijhouden, dat patroon ;)! Dank je wel om mee te doen met deze streelzachte exemplaren ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.